SZOLGÁLTATÁSAINK

Autófényezés

Több generációs családi vállalkozásból a legmodernebb fényező technikával ellátott professzionális céggé váltunk. Számítógépes színkeverés után a vizes bázisú festéket kemencében égetjük rá az autóra.
Az autófényezés lépései

Az autófényező a jármű átvétele után felméri, hogy a karosszéria melyik része szorul kezelésre, és elvégzi a felületek előkészítését a munkálatokra, például letakarja az akadályozó elemeket, zsírtalanít, eltávolítja a rozsdát. Ezt követi a felületvédelem, aminek során bevonja vagy lemossa az elemeket egy speciális tisztító vegyülettel, amely a korrózió ellen is védelmet nyújt.

További feladatai a következők:
  • Előkészíti a karosszériaelemek festési, fényezési műveleteit. Felméri milyen szerszámokra, valamint alapozó-, töltő-, csiszoló- és zsírtalanító anyagokra lesz szükség.
  • Kiválasztja a festéket és lakkot, amelyet használni fog. Ezek a kezelési technológiától függően különbözők lehetnek. Szükség esetén színkeverést is végez.
  • Festi, lakkozza, fényezi, polírozza a karosszériaelemet. Ezek során különféle kézi és gépi technikákat alkalmaz.
  • Gondoskodik a kezelt felület megfelelő száradásáról. Ezzel biztosítja, hogy a munkafolyamat végén szép, igényes megjelenésű legyen a fényezett elem.

Karosszéria javítás

Márkafüggetlen szolgáltatás, az összes gépjárműhöz, képzett szakemberekkel! Javítás után láthatatlan lesz a korábban keletkezett karosszéria kár!
A sérült, karambolos járműveket megjavítjuk, az eldeformálódott vázszerkezetet visszaállítjuk (mérnöki precizitással) a gyári állapotba. A gyári összekötő részeket megmentjük.
A karosszéria lakatos első körben szemrevételezi a károsodás mértékét, majd konkrét javaslatot tesz a helyreállítási munkára. Természetesen mindenről Ön dönt, mi csak felvázoljuk a lehetőségeket. 
A javítás mértékét mindig a sérülés komolysága határozza meg. A kisebb rongálódásokat, mint a burkolati, felületi sérülések, (amelyek rendszerint az ajtón, lökhárítón, sárvédőkön keletkeznek egy-egy koccanás alkalmával), könnyebb és hamarabb helyreállítjuk.
Ha a festékréteg alatti vázelem is megsérült, akkor már hosszadalmasabb helyreállítási munkára lesz szükség, mivel az ajtóoszlopnak, a hátfalnak és a homlokfalnak a felújítás után is maximálisan meg kell felelnie a biztonsági kritériumoknak.

Teljes körű kárrendezés

A káreseménytől a kulcsátadásig minden ügyintézést átvállalunk!

Szerviz,
kárfelvétel/szemle,
ügyintézés a biztosítónál,
alkatrészbeszerzés,
fényezés

Polírozás

Megnöveljük gépjárműve esztétikai és kereskedelmi értékét! Egy szükséges autókozmetikai eljárás, melyet garantáltan meghálál az autója.

Teljes körű javítás, karbantartás

Komplex szolgáltatás, A-Z-ig.

Ha leadja nálunk az autóját, közben műszakilag is felújítjuk,
elvégezzük a kért karbantartási munkákat és szerviz feladatokat.