Gyenge István

Több generációs családi vállalkozásból modern Kft.
Alapítva: 1958
Történetünk a múlt évszázadba nyúlik vissza, Édesapám Gyenge István az '50-es években szerezte meg autófényezői szakmunkás bizonyítványát, majd 1970-től lett iparos és rá egy évre sikeres mestervizsgát tett.
Szélesedő profil, bővülő szolgáltatások
2013-ban, folytatva a családi vállalkozást és Édesapám szakmai profizmusát képviselve, a megbízóink egyre szélesedő igényeinek eleget téve bővítettük szolgáltatásaink listáját.

A minőségi autófényezés és karosszéria javítás mellett megjelent a kárrendezés és autóesztétikai szolgáltatások is. Sőt, évek óta már nem csak az autó vázszerkezete és karosszériája újul meg nálunk, kérheti gépjárművének szervizszolgáltatását is. Így nem csak kívül, hanem motorikusan is rendben lesz az autója.

Quality Car Repair Kft.
Bővült az ügyfélkör, megnövekedett a szakember gárda, majd kinőttük a korábbi műhelyt és megalapítottam a Quality Car Repair Kft-t és később járműfényezői mesterlevelet is kaptam.

Minőségi autójavítás, fényezés és kárrendezés valamennyi Ügyfelünknek!

Szakképzett munkaerő
Természetesen ezt a munkát nem tudnám egyedül, megfelelő időben végrehajtani, az elismerés a hozzáértő, tapasztalt, szakértő munkatársainkat is illeti. Együtt biztosítjuk és garantáljuk a minőséget, a lelkiismeretes, felelősségteljes munkavégzést. Ennek köszönhetően megrendelőink igényeit magas színvonalon tudjuk kiszolgálni.

További részleteket tudhat meg rólunk ebben és ebben a cikkben.

Különleges megbízás: a gépjárműveken kívül egészen szokatlan munkáink is voltak. A 90-es években Édesapám festette le az egri Bazilika óratornyának számlapját.

Hazai- és külföldi tapasztalat
A családi tradíciót követve, miután '96-ban végeztem a tanulmányaimmal, eleinte Édesapám műhelyében, majd 7 évig külföldön szereztem gyakorlatot a szakmában. Az elmúlt évtizedekben az összes, fényezéssel kapcsolatos probléma megoldási lehetőségét kipróbáltam és megtanultam.

Miért érdemes minket választani?

Minden munkánk alapja

A kis javítási munkákat is körültekintő odafigyeléssel és nagy gondossággal végezzük.

Fő szempontjaink:

a szolgáltatás magas minőségének biztosítása és az értékarányos ár kialakítása.

Minden típusú személy és kisteherautó

teljes körű karosszéria javítása, fényezése, valamint a gépjármű teljes körű kárrendezése

Ajánlatkérés

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS


Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!