Beérett a gyümölcs!

Beérett a gyümölcs!
2023.06.30.

Gratulálunk a frissen végzett autófényező szakmunkásoknak! Ők azok, akik 2 évtized kihagyása után Egerben tanulhatták ezt a szép szakmát, majd sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát tettek.Hogyan valósult meg a képzés és milyen jövő vár rájuk? Erről szól a bejegyzésünk.

unnamed 5A példás együttműködésben a tanulók, a HMSZC Bornemissza Gergely Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium , a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és cégünk, a Quality Car Repair Kft. vett részt. 20 év kihagyása után, 2021 őszén elindítottuk a járműfényező duális képzést, ami egy olyan középfokú szakképzési forma, amelynek során a tanintézetben folyó elméleti oktatás a vállalatoknál megvalósuló gyakorlati képzéssel párhuzamosan történik. A szakmai elméleti oktatás Gyenge István autófényező műhely tantermében, és a gyakorlati képzés a Quality Car műhelyében zajlott.

A diákok elmondása alapján itt a professzionális alapanyagoknak, a segítőkész személyzetnek és a modern berendezéseknek köszönhetően biztonságos környezetben dolgozhattak a tanulók és kiváló szakemberekké válhattak.

Az újraindította autófényező képzésben részt vevő diákok száma megduplázódott. Nem véletlen, hiszen a sikeres záróvizsgát tett szakemberek ígéretes jövő előtt állnak. Többüket már alkalmazták is, míg egyesek saját vállalkozást indítanak.

A jó szakember nagy kincs, akiket megbecsülnek és jól megfizetnek a munkaadók, ezért érdemes a szakképzésre alapozni. A járműfényezőkre fényes jelen vár!

 

Vissza