Kapcsolat

Quality Car Repair Kft. 

Gyenge István autófényező 

Cím: 3300 Eger, Faiskola u. 3/G

Adószám: 72037241-2-30 

Mobil: +36 70/599-2090

E-mail: info@autofenyezeseger.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-17:00h

Facebook oldalunk

Karosszéria javítás

 

Márkafüggetlen szolgáltatás, az összes gépjárműhöz, képzett szakemberekkel! Javítás után láthatatlan lesz a korábban keletkezett karosszéria kár!
A sérült, karambolos járműveket megjavítjuk, az eldeformálódott vázszerkezetet visszaállítjuk (mérnöki precizitással) a gyári állapotba. A gyári összekötő részeket megmentjük.


A karosszéria lakatos első körben szemrevételezi a károsodás mértékét, majd konkrét javaslatot tesz a helyreállítási munkára. Természetesen mindenről Ön dönt, mi csak felvázoljuk a lehetőségeket. 

A javítás mértékét mindig a sérülés komolysága határozza meg. A kisebb rongálódásokat, mint a burkolati, felületi sérülések, (amelyek rendszerint az ajtón, lökhárítón, sárvédőkön keletkeznek egy-egy koccanás alkalmával), könnyebb és hamarabb helyreállítjuk.

Ha a festékréteg alatti vázelem is megsérült, akkor már hosszadalmasabb helyreállítási munkára lesz szükség, mivel az ajtóoszlopnak, a hátfalnak és a homlokfalnak a felújítás után is maximálisan meg kell felelnie a biztonsági kritériumoknak.

Ajánlatkérés

Töltse ki kötelezettségmentesen ajánlatkérő űrlapunkat, melynek segítségével könnyen kérhet tanácsot/árat szolgáltatásainkról.

Milyen problémára kér ajánlatot? *:

Az Ön problémájának részletes leírása *:
Kép csatolása. (egyszerre csak egy fájl csatolható; max. 3MB-os méretben):
Név *:
Email *:
Telefon *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!